top of page

De eerste indruk die je maakt is belangrijk!

Als je iemand voor het eerst ontmoet, vindt die eerste indruk plaats binnen enkele seconden.

Het is belangrijk dat jij je goed voelt in de kleding die je draagt en dat kleding uitstraalt wat je wilt uitstralen.

Imago moet geen omhulsel worden dat niet past bij wie je bent. Daarom is imago styling voor mij belangrijk omdat je imago jou moet benadrukken.

Niet andersom!

DSC_5848.jpg

TESTIMONIALS

"Mijn oprechte dank aan Barbara voor deze waardevolle en persoonlijke tips om deze in praktijk te kunnen omzetten. Nu weet ik welk seizoenstype ik ben en hoe ik mijn kleurgamma kan associeren. Het is ook fijn dat ik de kleding kan aanpassen aan mijn morfologie en hoe ik deze kan combineren om de pluspunten van mijn silhouette te accentueren. Ik ken nu de tinten en haarkapsels, die het beste passen bij de vorm van mijn gelaat. Nu weet ik hoe ik meer efficiënt en zuinig kan gaan shoppen. Ik heb nu meer zelfvertrouwen en weet mijn outfits aan te passen aan elke omstandigheden. Ik waardeer ook het bezoek van mijn kleerkast, wat mij veel tijd doet besparen. Persoonlijk heb ik gekozen voor de volledige sessie en voor mij is het een investering waar ik geen spijt van heb. Zeer professioneel en met een warm onthaal, welkom in de wereld van Barbara” 

Fabienne van Nijvel

"Van stijl veranderen en mijn garderobe aanpasses, was iets waarin ik behoefte had, maar niet echte durfte te doen. Ik ben blij dat ik Barbara ontmoet heb om deze stap te zetten. Dit was een verrassende ervaring met een verbluffend resultaat.

Zij heeft de kunst om mij op mijn gemak te zetten. Haar raad is eerlijk en juist en dit met een brede glimlach en in een toffe sfeer. Thanks Barbara!" 

Paul van BSY

2018-01-14 15.25.24
Style rock
IMG_0825
Afro Beauté
IMG_0829
Portrait of a Young Man
IMG_0827
Noeud papillon et bretelles
2018-01-14 15.25.22-3
Rousse souriante
2018-01-14 15.25.24-15
Bearded Man
2018-01-14 15.25.24-5
Belle Pout
bottom of page