top of page
DSC_5664.jpg

Welkom op mijn website

Iedereen verdient het om elke dag er goed uit te zien.

Dit betekent niet dat je je moet aanpassen aan de huidige trends, maar dat je de kleding moet dragen die bij je past en je een confortabel gevoel geeft in elke situatie waarin je je bevindt.

Persoonlijke styling is niet langen alleen voor de rijken en beroemdheden.

Ik kan JOU meer vertrouwen bezorgen in JOUW stijl door je te helpen de beste kleuren, vormen en kledingstijlen te ontdekken die bij JOUW persoonlijkheid, levensstijl en budget passen.

Als je er goed uitziet en vertrouwen hebt in jouw stijl, kan je veel stress, tijd en geld besparen! Je krijgt het gevoel dat je er fantastisch uitziet.

Het is tijd om de WARE JOU te onthullen!

Geniet van het surfen op de site en neem vandaag nog contact met mij op om uw sessie te boeken.

Your Style Expert

Relooking in Style

Color Analysis Kleuradvies Relooking in Style Barbara Vangestel

Gevangen in het zwart of wil je meer kleuren dragen, maar weet je niet zeker welke bij je passen of hoe je ze moet dragen? Door te kijken op de manier waarop je huidskleur, oog- en haarkleur samenwerken, krijg je advies over welke kleuren in je persoonlijk palet zijn en hoe je die kleuren moet dragen om ervoor te zorgen dat je er fantastisch uitziet. Andere voordelen zijn een meer gecoördineerde kleerkast, gemakkelijker winkelen en geld besparen. 

Wat wil je nog meer!

Seduction Coach Love Coach Seduction et Style Thierry Koten

Als 'Seduction coach' stelt Thierry Koten coachingsessies voor waarvan de hoeksteen zelfvertrouwen is. Hij nodigt je uit om je bewust te maken van de kwaliteiten, je zwakke punten, het type verleider die je bent, en ook de emotionele patronen die je herproduceert zonder het altijd te beseffen.

Het begint bij je liefdeservaring in het verleden, om je zo te begeleiden naar een bewustere ontmoeting in de toekomst.

Style Analysis Stijladvies Relooking in Style Barbara Vangestel

Door rekening te houden met je lichaamsvorm, persoonlijkheid en budget, zal je kledingstukken en accessoires kunnen selecteren die passen bij je vorm. 

Je zal er geweldig uitzien, zelfzekerder voelen en miskopen vermijden.

Ik kom naar je toe om je kleerkast te reorganiseren door het goede van het slechte te scheiden. Ik zal je een nieuwe manier laten zien om je kleding opnieuw te combineren.

Fleurs touchantes

Vip 'Love Yourself' Fashion coaching.

Gedurende één dag gaan we je in de watten leggen. Geleidelijk zal je persoonlijkheid naar voren komen. Je zal stralen in de kleuren en stijl die het best bij je passen.

Ik begeleid je in dit leerproces en samen zullen we gaan shoppen.

Pesonal Shopper Relooking in Style Barbara Vangestel

Maak geen miskopen meer! Laat jezelf trakteren op een uitzonderlijk persoonlijke winkelervaring.

Je krijgt deskundig advies in wat je het best zou kunnen investeren, rekening houdend met je levensstijl, persoonlijkheid, kleurtype en lichaamsvorm.

Jouw investering is mijn tijd om de juiste kleding voor je te kiezen, zal snel beloond worden, omdat je de juiste items zal dragen die je vaker zal dragen en die je zelfvertrouwen geeft.

Conférence

Het imago van je bedrijf is belangrijker dan je denkt.

Het imago van je merk is een prioriteit in de communicatie naar buiten toe.

In dit kader stel ik mijn diensten op maat voor volgens wat jouw bedrijf wil uitstralen.

Share your Style

bottom of page